Home » Standaardcategorie » Informatie voor de slotavond (vrijdag) wandel-4-daagse.

Informatie voor de slotavond (vrijdag) wandel-4-daagse.

Vrijdag is alweer de laatste avond van de wandelvierdaagse.
Voor alle toppers die meedoen willen we hier dan ook een speciale avond met veel vertier van maken. om de avond grotendeels met zijn allen af te kunnen sluiten zijn de starttijden iets anders dan de rest van de week.

In verband met het op tijd vertrekken van de eindmars vanaf het speelveldje achter bij de Houtwal zijn de starttijden als volgt; De starttijd voor de 10 km is vanaf 17:00 uur. De kleuters (groep 1+2) starten om 17:45 uur en de rest vanaf 18:00 uur. De eindmars (uiteraard niet verplicht om mee te lopen) start tussen 19:15 en 19:30 uur, de aankomst zal waarschijnlijk tussen 19:30 en 20:00 uur zijn. De eindmars zal vanaf het speelveldje voorgegaan worden door de showband. Ze lopen de Houtwal uit tot de Hoornweg waarna ze op de Hoornweg ook nog eens onder politie begeleiding naar de sporthal lopen. Nadat iedereen door de finish is gekomen en zijn/haar medaille heeft opgehaald, zal de showband nog een staande show weggeven. Verder wordt er tussendoor leuke muziek gedraaid, zijn er ijsjes te verkrijgen en maken we er met zijn allen een feestelijke afsluiting van!

We zien jullie graag morgen en vrijdag weer! 1 avond mee lopen kan ook altijd! Voor €1,00 p.p. krijgt u een routebeschrijving.

Volg ons op Facebook