Home » Standaardcategorie » Winterwandeltocht 8 januari 2023

Winterwandeltocht 8 januari 2023

Op zondag 8 januari wordt eindelijk na 3 jaar weer een winterwandeltocht georganiseerd door ons!! We hebben 2 prachtige routes uitgezet in de omgeving van Boerakker. 1 familietocht van 6,5 kilometer en een lange tocht van 16 kilometer, ook is er weer een puzzelopdracht voor de kinderen bij de familietocht.

Start en finishlocatie is recreatiepark Westerkwartier, Roordaweg 3a in Niebert hier is ook voldoende mogelijkheid om te parkeren, toch willen wij weer vragen voor zover het kan met de fiets te komen.

De deelnemers aan de 16 kilometer kunnen starten tussen 12.00-13.00 uur, de deelnemers aan de 6,5 kilometer kunnen starten tussen 13.00-14.00 uur. Er is geen voorinschrijving, inschrijving en betaling bij de start. Graag contant betalen, er is beperkte mogelijkheid om te pinnen.

Deelname kost € 7,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar betalen €3,50. Hiervoor krijgt u een routebeschrijving en 2 consumptiebonnen, 1 voor warme chocolademelk onderweg en 1 voor snert bij terugkomst. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel!

We hopen op mooie winterse omstandigheden en veel deelnemers!!

In januari 2020 liepen we een mooi bedrag bij elkaar voor de minima camping van Appie Wijma. Dit jaar gaan we lopen voor voedselbank Westerkwartier, een organisatie die iedere cent heel goed kan gebruiken omdat er steeds meer mensen in moeilijkheden komen door dure boodschappen en hoge energielasten. We hopen dus op veel deelnemers en een mooi bedrag voor de voedselbank!